“Parket Idee heeft onze trap fantastisch gerenoveerd.”

Parket Idee komt graag uw oude trap of parket renoveren/herstellen in Sint-Niklaas en omstreken

Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken of wilt u graag uw oude trap (laten) renoveren in Sint-Niklaas? Dan heeft u heel wat mogelijkheden bij Parket Idee. Wij zorgen voor een traprenovatie op maat, zodat uw trap volledig naar uw persoonlijke wensen gerenoveerd wordt.

Een trap renoveren staat gelijk aan een duurzame investering voor uw huis, en zorgt tevens voor een verhoging van de waarde. Kies daarom voor Parket Idee om uw trap te renoveren in Sint-Niklaas, en u krijgt er een schitterend resultaat voor in de plaats!

Ook voor de algemene renovatie van parket en laminaat is Parket Idee uw ideale partner. Waterschade of brandschade aan uw houtevloer? Geen nood! Het team van Parket Idee komt langs om een bestek op te maken en voert met uiterste precisie de werken uit, zodat u nauwlijks nog iets van de schade merkt. Reken op onze kwalitatieve en professionele afwerking! 

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die gekwalificeerd is om uw trap of houten vloer te renoveren in Sint-Niklaas en omstreken? Bezoek dan zeker onze showroom voor meer informatie. Hier kan u rustig alle materialen bekijken die nodig zijn voor de renovatiewerken. Wij staat uiteraard ook klaar om u advies te geven betreffende uw project: samen vinden wij de oplossing van uw dromen!