“Bij Parket Idee vond ik de ideale materialen om mijn trap te bekleden.”

Parket Idee kan ook uw trap bekleden in Sint-Niklaas

Een trap is een deel van een huis waar u tientallen keren per dag naar kijkt, en misschien zelfs vaker gebruikt. De trap is vaak ook één van de eerste dingen die uw gasten zien bij een bezoek. Daarom hechten wij bij Parket Idee veel waarde aan een nette en verzorgd uitziende trap –en u vast ook. Een nieuwe trap aanschaffen is helemaal niet nodig: Parket Ideeheeft de nodige vakkennis en materialen in huisom uw trap te bekleden in Sint-Niklaas.

Wij zorgen met veel plezier voor een totale metamorfose van uw trap. Hiervoor kan u kiezen uit ons breed assortiment aan parket en laminaat. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid tot volledige personalisatie: wij hebben een aanzienlijk assortiment aan kleuren ter uwer beschikking. Zo garanderen wij altijd een trap die precies aansluit op uw wensen.

Met reeds 36 jaar ervaring op onze palmares zorgen wij bij elk project voor een kwalitatieve en gedetailleerde afwerking. Bij ons bent u verzekerd van professioneel pas- en meetwerk, zodat uw trap binnen de kortste keren onherkenbaar is!

Bent u aan het overwegen om uw trap te laten bekleden in Sint-Niklaas? Kom dan zeker eens langs in onze showroom voor meer informatie!