“Voor een kwalitatieve parketvloer moet je bij Parket Idee zijn.”

Parket Idee is de specialist voor uw parketvloer in Sint-Niklaas 

Parket Idee heeft een passie voor hout en voorparketvloeren. Deze passie, in combinatie met onze jarenlange expertise, maakt dat wij de beste keuze zijn op gebied van het plaatsen van uw nieuwe parketvloer in Sint-Niklaas. Wij zijn echter ook gespecialiseerd in de renovatie van uw traditionele parketvloer.

Bent u op zoek naar een specialist op gebied van het leggen of renoveren van een parketvloer in Sint-Niklaas? Dan bent u bij Parket Idee aan het juiste adres. Wij bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding in de sector en wijken indien gewenst graag af van elke standaard. Alles wat u ergens anders niet kon vinden, kunnen wij maken. Heeft u een bepaalde vorm van parketvloer in gedachten? Geen probleem. Wilt u graag een andere kleurparketvloer? Ook dit is mogelijk: wij hebben een standaardgamma van maar liefst 74 kleuren waaruit u kan kiezen. Kortom: u vraagt, wij leveren.

Bent u geïnteresseerd in het uitgebreide aanbod van Parket Idee? Wilt u graag een plaatsing of renovatie van een parketvloer in Sint-Niklaasboeken? Breng dan zeker eens een bezoekje aan onze gezellige showroom. Hier krijgt u een volledig beeld van ons assortiment en onze mogelijkheden. Samen vinden we de ultieme parketvloer uit Sint-Niklaas voor u!